The smart Trick of غذای کتوژنیک That No One is Discussing

این روزها در هر جمعی که صحبت از کاهش وزن و رژیم غذایی باشد، حداقل یک نفر پیدا می‌شود که رژیم کتوژنیک را توصیه کند. شاید موقع گشت‌وگذار در شبکه‌های اجتماعی هم اسم این رژیم غذایی را دیده باشید و برای شما سوال شده که رژیم کتوژنیک چیست؟ از بین این همه رژیم غذایی متنوع چرا باید رژیم کتوژنیک را انتخاب کنیم؟ آیا این رژیم غذایی تاثیری روی کاهش وزن دارد؟ آیا رژیم سختی است؟

چگونه می‌توان از رژیم کتو خارج شد؟ برای کنار گذاشتن رژیم کتو و خروج از آن، توصیه می‌شود این راهنمایی‌ها را دنبال کنید:

غذاهای شیرین: نوشابه، آب‌میوه، اسموتی، کیک، بستنی، آب‌نبات و شکلات و…

مشکلات کبدی. رژیم کتوژنیک و کبد چرب با یکدیگر رابطه مستقیم دارند؛ چرا که رژیم غذایی حاوی چربی زیاد می‌ تواند شرایط موجود کبد را بدتر کند.

این رژیم ممکن است عوارضی هم داشته باشد؛ به همین دلیل مثل هر رژیم غذایی دیگر، باید قبل از شروع با متخصص تغذیه مشورت کنید.

اهمیت بیشتر به بهداشت دهان و دندان (استفاده از دهان شویه علاوه بر مسواک و نخ دندان)

رژیم کتو مانند اغلب رژیم های کم کربوهیدرات با حذف گلوکز عمل می‌کند. معمولا اغلب افراد کربوهیدرات بالایی مصرف می‌کنند و به همین خاطر گلوکز منبع اصلی انرژی بدن است.

بوی بد نفس در رژیم کتوژنیک موقتی است و بعد از چند روز اول از بین می‌رود. برای به حداقل رساندن این مشکل می‌توانید از نکات زیر بهره ببرید:

از آنجایی که در رژیم کتو تعدادی از غذاها حذف می‌شوند، ایده خوبی است که برخی مکمل‌ها را همراه با آن مصرف کنید. ناگفته نماند برخی از مکمل‌ها می‌توانند به رژیم‌گیرندگان کمک کنند تا اثرات نامطلوب جانبی رژیم کتو را کاهش دهند و حتی عملکرد ورزشی را هنگام تمرین با رژیم کم‌کربوهیدرات افزایش دهند. این مکمل‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:

مصرف بیشتر پروتئین برای کاهش‌وزن و سلامت متابولیک مفید است.

گرسنگی زیاد رژیم کتوژنیک برای چه کسانی مناسب نیست در طول رژیم کاهش وزن مهم‌ترین علت رها کردن رژیم در بین افراد است. استفاده کمتر از کربوهیدرات و مصرف بیشتر پروتیین‌ها و چربی‌ها بر عکس باور عموم باعث سرکوب اشتها می‌شود.

این رژیم به بدن شما یاد می‌دهد که قبل از حذف کامل کربوهیدرات‌ها، چربی بیشتری بسوزاند.

پاسخ به این سوال به شرایط گوناگونی بستگی دارد! زیرا با توجه به شرایط بدنی شما هر کدام از رژیم‌های کتو می‌توانند فواید بیشتری برایتان داشته باشند.

اسم علمی این تغییر وضعیت بدن، از حالت گلوکز‌سوزی به چربی‌سوزی، کتوزیس است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *